![]() | |
| |||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Kurallar | Etiketler | Arama | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Boardumuzdaki gelişmeler Bu bolumde Elestirilerinizi boardumuzla ilgili tekliflerinizi yazabilirsiniz |
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 (tekli aç) (permalink) | ||||||
| User ID: 441 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 3.207 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
|
| ||||||
| | |
| |
| | #42 (tekli aç) (permalink) | |||||
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 285 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 5.612
Ruh Halim: Rep Gücü: 15 REP Puanı : 83 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 19
69 Mesajina 80 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ Herşey çok kolay oldu Ne sızlandım ne de ağladım Ani bir ölüm yada bir kalp krizi gibi kolay Bütün şehir üstüme gelicek Dünyam yıkılacak sanırdım ama olmadı bitti işte Bir süre gelen gidenler oldu Beni anlamaya çalıştılar bir işe yaramadı Sıkıcı ve kasvetliydim Bazen bütün gün yorganı başımdan aşığı çekim uyudum Bazende ucuz filmler seyrettim Günler böyle geçip gitti Şimdi iyiyim Sen utanç gecelerinde ben burda Hepsi bu kadar sonrası yok Unuttum gitti geberik, unuttum gitti, unuttum gitti | |||||
| | |
| | #43 (tekli aç) (permalink) | |||||
| User ID: 13 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 2.779
Ruh Halim: Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
2 Mesajina 3 Tesekkür Aldi
|
| |||||
| | |
| | #44 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 1733 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 8.696 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
|
| ||||
| | |
| | #45 (tekli aç) (permalink) | |||||
| User ID: 441 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 3.207 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
|
| |||||
| | |
| | #46 (tekli aç) (permalink) | |||||
![]() ![]() User ID: 3 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 4.114 Rep Gücü: 15 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
29 Mesajina 69 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız. Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Resimli Palace Chat | |||||
| | |
| | #47 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 4134 Üyelik tarihi: Jan 2006 Mesajlar: 113 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
|
| ||||
| | |
| | #48 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 8365 Üyelik tarihi: May 2006 Mesajlar: 28 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
|
| ||||
| | |
| | #49 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 3040 Üyelik tarihi: Dec 2005 Mesajlar: 1.775 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
|
| ||||
| | |
| | #50 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 2933 Üyelik tarihi: Dec 2005 Mesajlar: 7.872 Rep Gücü: 56 REP Puanı : 70 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
6 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ Asil TÜRK Milletinin Namus ve Şerefini, Vatanın ve Milletin Bölünmez Bütünlüğünü, Sorumluluk Bölgemde Korumakla Görevli Gözetleyiciyim. Gözüm Sorumluluk Bölgemde,Kulağım Komutanda. Vatan ve Millet Uğrunda Seve Seve Can Vermeye Hazırım... | ||||
| | |
|
| Tags: dualarimiz, seninle, yigidim03 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |