Hayırsızlarboard-Hayırlara Vesile Olsun

Geri git   Hayırsızlarboard-Hayırlara Vesile Olsun > ..::MedyaLoji-Haber-Siyaset::.. > Anketler

Hayırsızlarboard'a hoşgeldiniz. Boardumuzdan Daha fazla yararlanmak için Buraya Tıklayınız. Forumumuza Üyeyseniz ve Giriş yapamıyorsanız Lütfen Buraya Tıklayınız..Mailinizle ilgili probleminiz varsa bizimle iletişime geçmek için Lütfen Buraya tıklayınız.

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Kurallar Etiketler Arama

Anketler aktüel,siyasi,ekonomik,guncel konularla ilgili anketlerimizin oldugu bölümümüz..

Anketimiz: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şimdiki aklım olsa gitmezdim, pişmanım 0 0%
Asıl amaçları farklı 16 27,12%
Okuluna gittim/gidiyorum, memnunum 2 3,39%
Kesinlikle gitmem/gitmedim 9 15,25%
Dershanesine gittim/gidiyorum, memnunum 3 5,08%
İyi bir amaca hizmet ediyorlar 30 50,85%
Bilgim yok 3 5,08%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-07-2009, 06:02   #31 (tekli aç) (permalink)
Vip Üye

bozkurt06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 5571
Ruh Halim:
Rep Gücü: 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi : bozkurt06 is an unknown quantity at this point
Teşekkür Sayısı: 7
2 Mesajina 5 Tesekkür Aldi

üc bestane cok bilmis fettulah hocayi atip tutuyor yazik size bilmislik taslayanlar

İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız.

Ne Ahmet Kaya dinledik kur yapmak için sosyetik hatunlara
Ne de Zülfü Livaneli,
AHMET YILMAZ dinledik Firar Gecelerde
Bir de AŞIK SEFA-I
İbret olsun diye üç hilal kazıdık sıramızı kaplayan,
Bir de Bozkurt çizdik,
Beyaz karlar üzerinde semaya uluyan
Ne pkk bayrağı sakladık çantamızın gözünde,
Ne de AYYILDIZ indirdik şerefsiz mitinglerde.
Bir tek bayrağımız var onu indiren cakallar nerde
Gereken yapılacak ülkücüler heryerde.
bozkurt06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-07-2009, 18:24   #32 (tekli aç) (permalink)
Aktif Üye

cyni3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 135615
Ruh Halim:
Rep Gücü: 4
REP Puanı : 10
REP Seviyesi : cyni3 is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 3
15 Mesajina 16 Tesekkür Aldi

Alıntı:
bozkurt06´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
üc bestane cok bilmis fettulah hocayi atip tutuyor yazik size bilmislik taslayanlar
bir sayfa oncesinde birseyler sordum birseyler iddia ediyorum.mantikli cevap verde kimin atip tuttugu ciksin ortaya.ayrica kim cok bilmis kim cok bilmemis gorelim.

bir kisiye cevap yazmak onemli degildir laf atmak onemli degildir.

onemli olan nedir biliyormusun ? terbiye sinirlari icinde fikrini bilgini karsindaki insanlara mantikli bir sekilde kabul ettirmektir.

Alt 03-07-2009, 03:54   #33 (tekli aç) (permalink)
Üye

вутнєнαуαт - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 174355
Ruh Halim:
REP Seviyesi : вутнєнαуαт is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 1
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi

Alıntı:

dini duyguları bitmiş bir insana yoneltirsen bu soruyu ateş purkurecegi yerin dibine batırmaya her turlu kötüymuşgibi göstermeye çalışacagı kesın ınancı olan mıllı ve dını duyguları has olan ınsana sorsan pırıl pırıl ınsanlar yetıştırdıklerını yardımda ve hızmetde kusur etmeyecegını vatanını mılletını gözeten helelı haramı bılen harbı harbı adam gibi adam yetıştırıklerını söylemeden geçmiyeceklerını bılmenızı ısterım
bazı kesmın dıncı gurupların ulkeyı felakete görurecegı karacarcaflı zorba yaptırıcılık ilkesının cıkacagı duşuncesısını anlamış degılım
diger taraftan özgur ve demeokratık ulke de yaşıyoruz derken bakıyorsun cuzı bır azınkıgın belkı saysan 10 parmagı geçmeıecek tarzda olan bazı ınsanların tabırımı maruz görun neyse kullanmak ıstemıyorum ama toplumun.%80 ının duşuncesını hıce sayıp kendı ıdoolojılerını gerçeklerştırme cabasında olmaları nı duşunursenız öyle sanıyorum kı vışdanınızın sesıne kulak verıp temız nesıl dogru dını mıllı duyguları saglam nesıllerı yetıştırme cabalarına destek verecegınız emınımkı calan cırpan içki içen ailesıne cevresıne herturlu kötulugu ve zulmu yapan topluma herturlu zararda bulunan ar ve namus kavramını medenıyet olatak gören aile kavramını sılmeye calışan nesıl yerıne dedgım gıbı dogu temız dış ulkelerde dahi bızlerı en ıyı şekılde tanıtan mıllı ve dını duyguları yerınde bır topluma ihyiyacımız var kanaatındeyım saygılar

sözumu yenılemeden geçmıyecegım dıgerulkelerde bayragımızı mıllı duygularımızı dını duygularımızı bızı örnek almaya calışan bır cok ulke oldugu kanaatındeyım bızlerıde en ıyı şekılde temsıl ettıklerıne ınanıyorum
adamgıbı adam yetıştırıyorlar
söylediklerine aynen katılıyorum adam kendini başkalarını okutmaya adamış kaç tene ülke okul açtı yahu adam daha duymadığımız yerlere okul açıyor herkez okusun diye daha ne yapsın anlamıyorum sizi

вутнєнαуαт isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 04-07-2009, 16:25   #34 (tekli aç) (permalink)
Amatör Şairlerin Mekanı..

serjiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 763
Rep Gücü: 15
REP Puanı : 1980
REP Seviyesi : serjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant future
Teşekkür Sayısı: 23
127 Mesajina 169 Tesekkür Aldi

Fetoş ve müridlerinin tek amacı var çok para kazanmak...Dini kendilerine alet ediyorlar...

Gitmesini Bilene HEDEFİM.
Değerimi Bilene SEDEF.
Yaşamasını Bilene HAYAT.
Sevmesini Bilene YÜREK.
Yüreğini Sunmasını bilene KIYMET.
Savaşmasını Bilene ZAFER´im.Ben Yürekliyim.
Yüreğimin Karşılığında YÜREK İsterim...!!
serjiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-07-2009, 17:40   #35 (tekli aç) (permalink)
Vip Üye

hayalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 2837
REP Seviyesi : hayalci is an unknown quantity at this point
Teşekkür Sayısı: 0
7 Mesajina 8 Tesekkür Aldi

Alıntı:
seloyahsi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dini duyguları bitmiş bir insana yoneltirsen bu soruyu ateş purkurecegi yerin dibine batırmaya her turlu kötüymuşgibi göstermeye çalışacagı kesın ınancı olan mıllı ve dını duyguları has olan ınsana sorsan pırıl pırıl ınsanlar yetıştırdıklerını yardımda ve hızmetde kusur etmeyecegını vatanını mılletını gözeten helelı haramı bılen harbı harbı adam gibi adam yetıştırıklerını söylemeden geçmiyeceklerını bılmenızı ısterım
bazı kesmın dıncı gurupların ulkeyı felakete görurecegı karacarcaflı zorba yaptırıcılık ilkesının cıkacagı duşuncesısını anlamış degılım
diger taraftan özgur ve demeokratık ulke de yaşıyoruz derken bakıyorsun cuzı bır azınkıgın belkı saysan 10 parmagı geçmeıecek tarzda olan bazı ınsanların tabırımı maruz görun neyse kullanmak ıstemıyorum ama toplumun.%80 ının duşuncesını hıce sayıp kendı ıdoolojılerını gerçeklerştırme cabasında olmaları nı duşunursenız öyle sanıyorum kı vışdanınızın sesıne kulak verıp temız nesıl dogru dını mıllı duyguları saglam nesıllerı yetıştırme cabalarına destek verecegınız emınımkı calan cırpan içki içen ailesıne cevresıne herturlu kötulugu ve zulmu yapan topluma herturlu zararda bulunan ar ve namus kavramını medenıyet olatak gören aile kavramını sılmeye calışan nesıl yerıne dedgım gıbı dogu temız dış ulkelerde dahi bızlerı en ıyı şekılde tanıtan mıllı ve dını duyguları yerınde bır topluma ihyiyacımız var kanaatındeyım saygılar

sözumu yenılemeden geçmıyecegım dıgerulkelerde bayragımızı mıllı duygularımızı dını duygularımızı bızı örnek almaya calışan bır cok ulke oldugu kanaatındeyım bızlerıde en ıyı şekılde temsıl ettıklerıne ınanıyorum
adamgıbı adam yetıştırıyorlar
kalemine sağlık kardeş sana yürekten katılıyorum

hayalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-07-2009, 13:10   #36 (tekli aç) (permalink)

REP Seviyesi : serjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant future

Alıntı:
вутнєнαуαт´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
söylediklerine aynen katılıyorum adam kendini başkalarını okutmaya adamış kaç tene ülke okul açtı yahu adam daha duymadığımız yerlere okul açıyor herkez okusun diye daha ne yapsın anlamıyorum sizi
Doğru kendini başkalarını okutmaya adamış.Okutup onların beynini yıkayıp sonra da kendi çıkarları için kullanan birisi Sayın çok mübarek insan(!) fettullah gülen...

Değerimi Bilene SEDEF.
Yaşamasını Bilene HAYAT.
Sevmesini Bilene YÜREK.
Alt 16-07-2009, 00:00   #37 (tekli aç) (permalink)
Üye

murti2581 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 158117
Ruh Halim:
Rep Gücü: 2
REP Seviyesi : murti2581 is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 14
2 Mesajina 3 Tesekkür Aldi

Alıntı:
serjiii´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fetoş ve müridlerinin tek amacı var çok para kazanmak...Dini kendilerine alet ediyorlar...
Arkadaslar burda tartisma ortami icin konu acilmis ve güzel bir konuya temas edilmis bende dogru isler yapildigi kanisindayim buna katilmak veya katilmamak sizin bileceginiz her ikisinede saygiliyim ama insanlarin deger verdigi kisi hakkinda ki inaniyorum cogu insan deger veriyor böyle bana göre sacma tabirler fetos gibi yanlis bunu kiniyorum benim düsünceme görede adam gibi adam yetistiriyorlar ama sen gelipte fetos dersen bu yanlis olur tartisma ortamindan cikar birbirine fikrini empoze etme yarisina girer buda cok yanlis bende sizin deger verdiginiz her hangi bir nesne bile olsa onu asagilayacak sekilde lakaplar taksam bu sizinde hosunuza gitmez umarim demek istedigim anlasilir tesekkürler herkese benim fikrimde veya karsi fikir de olan herkese yanliz alay gecen insanlar haric... !!!!

murti2581 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2009, 15:05   #38 (tekli aç) (permalink)
Vip Üye

Alıntı:
Doğru kendini başkalarını okutmaya adamış.Okutup onların beynini yıkayıp sonra da kendi çıkarları için kullanan birisi Sayın çok mübarek insan(!) fettullah gülen...
beynini yıkayıpta ne yapmış söylesene adam kesin insanları öldürün mü demiş vatana millete insan yetiştiren insan beyin yıkamış mı oluyo ya çevremdede okullarında okuyan insan var her birininde gayet BEYNİ YERİNDE abuk sabuk hareketler falan yok ayrıca mübarek demek kutsal manasında demek değil çarpıtmayalım lütfen

Alt 16-07-2009, 15:21   #39 (tekli aç) (permalink)

Bu benim düşüncem ve burası demokratik bir ülke.İster fetoş derim ister fetiş kimse buna karışamaz.Kimsenin karışmasına da göz yummam.Günahı da bana sevabı da.Sizler mübarek derken iyi ben fetoş derken mi kötü?Allah aşkına herşeyi kendi istediğiniz gibi yorumlamayın.Burası Türkiye ve ben bu ülkenin vatandaşıyım.Hem müslümanım hem demokratik.O yüzden yorumlarıma kimse karışmasın...

Değerimi Bilene SEDEF.
Yaşamasını Bilene HAYAT.
Sevmesini Bilene YÜREK.
Alt 17-07-2009, 17:03   #40 (tekli aç) (permalink)
Vip Üye

Alıntı:
Bu benim düşüncem ve burası demokratik bir ülke.İster fetoş derim ister fetiş kimse buna karışamaz.Kimsenin karışmasına da göz yummam.Günahı da bana sevabı da.Sizler mübarek derken iyi ben fetoş derken mi kötü?Allah aşkına herşeyi kendi istediğiniz gibi yorumlamayın.Burası Türkiye ve ben bu ülkenin vatandaşıyım.Hem müslümanım hem demokratik.O yüzden yorumlarıma kimse karışmasın...
mübarek demedik ismin kendisi mübarek dedik aman karışmıyorum ya banane ne yazarsan yaz tövbe ettim sercan karışmıyorum

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Stil