![]() | |
| |||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Kurallar | Etiketler | Arama | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Anketler aktüel,siyasi,ekonomik,guncel konularla ilgili anketlerimizin oldugu bölümümüz.. |
| Anketimiz: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz? | |||
| Şimdiki aklım olsa gitmezdim, pişmanım | | 0 | 0% |
| Asıl amaçları farklı | | 16 | 27,12% |
| Okuluna gittim/gidiyorum, memnunum | | 2 | 3,39% |
| Kesinlikle gitmem/gitmedim | | 9 | 15,25% |
| Dershanesine gittim/gidiyorum, memnunum | | 3 | 5,08% |
| İyi bir amaca hizmet ediyorlar | | 30 | 50,85% |
| Bilgim yok | | 3 | 5,08% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (tekli aç) (permalink) | |||||
![]() ![]() User ID: 165504 Üyelik tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 540 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 25 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 12
16 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
|
| |||||
| | |
| |
| | #22 (tekli aç) (permalink) | ||||
![]() ![]() User ID: 165504 Üyelik tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 540 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 25 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 12
16 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
|
| ||||
| | |
| | #23 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 122758 Üyelik tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 2
Ruh Halim: Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
|
| ||||
| | |
| | #24 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 47566 Üyelik tarihi: Mar 2007 Mesajlar: 40 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 10
4 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
|
| ||||
| | |
| ahali-38 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
| | #25 (tekli aç) (permalink) | |||||
| User ID: 5 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 20.888
Ruh Halim: Rep Gücü: 144 REP Puanı : 121 REP Seviyesi : ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 10
155 Mesajina 187 Tesekkür Aldi
|
| |||||
| | |
| | #26 (tekli aç) (permalink) | ||||
![]() User ID: 37219 Üyelik tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 3.048 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 9
25 Mesajina 29 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız. Biz dönmedik! Yalancıya ölçüsüz hayranlık kölelikten gelir. Ancak ruhları ve beyinleri köleleşmiş olanlar, yalancıya sevgi, saygı, bağlılık duyarlar Niceleri geldi neler istediler. Sonunda dünyayı bırakıp gittiler Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenlerde hep senin gibiydiler. | ||||
| | |
| | #27 (tekli aç) (permalink) | ||||
![]() User ID: 6410 Üyelik tarihi: Mar 2006 Mesajlar: 1.972
Ruh Halim: Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 1
39 Mesajina 49 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ .........by maninshadow İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız. İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız. Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. | ||||
| | |
| | #28 (tekli aç) (permalink) | ||||
![]() User ID: 37219 Üyelik tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 3.048 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 9
25 Mesajina 29 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız. Biz dönmedik! Yalancıya ölçüsüz hayranlık kölelikten gelir. Ancak ruhları ve beyinleri köleleşmiş olanlar, yalancıya sevgi, saygı, bağlılık duyarlar Niceleri geldi neler istediler. Sonunda dünyayı bırakıp gittiler Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenlerde hep senin gibiydiler. | ||||
| | |
| | #29 (tekli aç) (permalink) | |||||
| User ID: 135615 Üyelik tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 219
Ruh Halim: Rep Gücü: 4 REP Puanı : 10 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 3
15 Mesajina 16 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ ZALIMLER ICIN YASASIN CEHENNEM... | |||||
| | |
| | #30 (tekli aç) (permalink) | |||||
| User ID: 135615 Üyelik tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 219
Ruh Halim: Rep Gücü: 4 REP Puanı : 10 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 3
15 Mesajina 16 Tesekkür Aldi