Hayırsızlarboard-Hayırlara Vesile Olsun

Geri git   Hayırsızlarboard-Hayırlara Vesile Olsun > ..::MedyaLoji-Haber-Siyaset::.. > Anketler

Hayırsızlarboard'a hoşgeldiniz. Boardumuzdan Daha fazla yararlanmak için Buraya Tıklayınız. Forumumuza Üyeyseniz ve Giriş yapamıyorsanız Lütfen Buraya Tıklayınız..Mailinizle ilgili probleminiz varsa bizimle iletişime geçmek için Lütfen Buraya tıklayınız.

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Kurallar Etiketler Arama

Anketler aktüel,siyasi,ekonomik,guncel konularla ilgili anketlerimizin oldugu bölümümüz..

Anketimiz: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şimdiki aklım olsa gitmezdim, pişmanım 0 0%
Asıl amaçları farklı 16 27,12%
Okuluna gittim/gidiyorum, memnunum 2 3,39%
Kesinlikle gitmem/gitmedim 9 15,25%
Dershanesine gittim/gidiyorum, memnunum 3 5,08%
İyi bir amaca hizmet ediyorlar 30 50,85%
Bilgim yok 3 5,08%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-02-2009, 23:00   #11 (tekli aç) (permalink)
Üye

zynp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 166606
Rep Gücü: 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi : zynp is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi

hehe...

zynp isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 24-02-2009, 14:52   #12 (tekli aç) (permalink)
Aktif Üye

Kamuflaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 162958
Ruh Halim:
Rep Gücü: 2
REP Seviyesi : Kamuflaj is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 17
1 Mesaja Tesekkür Edildi

Ben Almanyada kaliyorum ve burda sohbetler olurdu Nurcu abiler dini hikayeler falan anlatirlardi.(bu abiler türkiyeden ünide okumak icin gelmisler).
Ilk baslarda kücüktüm fazla bilmiyordum bu nurcu fethullahci ne demek diye sonra bu dini hikayeler yavas yavas siyasete dönünce bende biraktim.
tabi benimkisi öyle okul veya dershane degildi ama türkiyede kalan kuzenim bana dedi bu nurcularin yurdunda kalmak diger yurtlara göre daha ucuzmus

Alnına kanım çalam di gel…
Bayrağım göğün mavi gülü, ay yıldızım sen…
Yurdum Türkmen eli, can özüm sen…
Soyum sopum Türkoğlu, yüzüm sürdüğüm izim sen…
Oy men ölmüşem gavim gardaş, nerdesen…
Kamuflaj isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 24-02-2009, 16:44   #13 (tekli aç) (permalink)
Club Baskan

PaPaTYa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 165629
Rep Gücü: 2
REP Seviyesi : PaPaTYa is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 1
4 Mesajina 5 Tesekkür Aldi

Alıntı:
seloyahsi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dini duyguları bitmiş bir insana yoneltirsen bu soruyu ateş purkurecegi yerin dibine batırmaya her turlu kötüymuşgibi göstermeye çalışacagı kesın ınancı olan mıllı ve dını duyguları has olan ınsana sorsan pırıl pırıl ınsanlar yetıştırdıklerını yardımda ve hızmetde kusur etmeyecegını vatanını mılletını gözeten helelı haramı bılen harbı harbı adam gibi adam yetıştırıklerını söylemeden geçmiyeceklerını bılmenızı ısterım
bazı kesmın dıncı gurupların ulkeyı felakete görurecegı karacarcaflı zorba yaptırıcılık ilkesının cıkacagı duşuncesısını anlamış degılım
diger taraftan özgur ve demeokratık ulke de yaşıyoruz derken bakıyorsun cuzı bır azınkıgın belkı saysan 10 parmagı geçmeıecek tarzda olan bazı ınsanların tabırımı maruz görun neyse kullanmak ıstemıyorum ama toplumun.%80 ının duşuncesını hıce sayıp kendı ıdoolojılerını gerçeklerştırme cabasında olmaları nı duşunursenız öyle sanıyorum kı vışdanınızın sesıne kulak verıp temız nesıl dogru dını mıllı duyguları saglam nesıllerı yetıştırme cabalarına destek verecegınız emınımkı calan cırpan içki içen ailesıne cevresıne herturlu kötulugu ve zulmu yapan topluma herturlu zararda bulunan ar ve namus kavramını medenıyet olatak gören aile kavramını sılmeye calışan nesıl yerıne dedgım gıbı dogu temız dış ulkelerde dahi bızlerı en ıyı şekılde tanıtan mıllı ve dını duyguları yerınde bır topluma ihyiyacımız var kanaatındeyım saygılar

sözumu yenılemeden geçmıyecegım dıgerulkelerde bayragımızı mıllı duygularımızı dını duygularımızı bızı örnek almaya calışan bır cok ulke oldugu kanaatındeyım bızlerıde en ıyı şekılde temsıl ettıklerıne ınanıyorum
adamgıbı adam yetıştırıyorlar
kesinliklee katiliyorum. yurt disndaa yasiyann birisi olrakk tumm calsimalarinin yakindan gordumm. arkadasimiznda dedigi gibi adam gibi adam yetistiryolarr

PaPaTYa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-02-2009, 00:05   #14 (tekli aç) (permalink)
Paylaşımcı Üye

kahhar_atila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 165638
Ruh Halim:
Rep Gücü: 3
REP Seviyesi : kahhar_atila is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 10
6 Mesajina 8 Tesekkür Aldi
kahhar_atila - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
kesinliklee katiliyorum. yurt disndaa yasiyann birisi olrakk tumm calsimalarinin yakindan gordumm. arkadasimiznda dedigi gibi adam gibi adam yetistiryolarr
evet adam gibi adam yetiştiriyorlar adamların açtığı okullardaki öğrenciler hep yarışmalarda birinci geliyor bu nedemek oluyor eğitime önem veriyorlar bak ÖNEM çaktınızmı manzarayı

İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız.
HeR LaFa VeRİCek CeVaBıM VaRDıR;FaKaT BİR LaFa BaKaRıM LaF Mı Die...BİRDe SÖYLİYeNe BaKaRıM aDaM Mı Die
İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız.
kahhar_atila isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-02-2009, 22:26   #15 (tekli aç) (permalink)
• Moderator •

Turbey_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 118595
Ruh Halim:
Rep Gücü: 45
REP Puanı : 154
REP Seviyesi : Turbey_01 has a spectacular aura aboutTurbey_01 has a spectacular aura about
Teşekkür Sayısı: 152
257 Mesajina 492 Tesekkür Aldi

Alıntı:
ElHisbo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben türkce olympiyatlarini gördükten sonra iyi bir amaca hizmet ettiklerini düsünüyorum...
100 küsür ülkeden fazla insanlar türkce türkü... siir... okuyuncu gercekten gurullandim... bir afrikali türkceyi bizlerden daha iyi konusuyor...

Usta dediklerine harfi harfine katılıyorum , Sonuçta Türkçemizi Dünyaya duyuruyor, Yurt dışında Türkçe dersleri görülüyor ,

Işık dersaneleride her sene sayısız birinciler çıkıyor öss de. Bu yönlerine bakarak , İyi bir amaca hizmet ediyor diyorum.

'

'

Ne MutLu TÜRKÜM Diyene !
Turbey_01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-02-2009, 19:02   #16 (tekli aç) (permalink)
Amatör Şairlerin Mekanı..

serjiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 763
Rep Gücü: 15
REP Puanı : 1980
REP Seviyesi : serjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant future
Teşekkür Sayısı: 23
125 Mesajina 167 Tesekkür Aldi

Fetoşcuların niyeti belli.Fetoşun kasasını doldurup sözde müslüman müridlerin bu işten çıkarlarıını sağlamak...Allah akıl fikir versin dicem ama Allah onların belasını zaten verecek ben eminim...

Gitmesini Bilene HEDEFİM.
Değerimi Bilene SEDEF.
Yaşamasını Bilene HAYAT.
Sevmesini Bilene YÜREK.
Yüreğini Sunmasını bilene KIYMET.
Savaşmasını Bilene ZAFER´im.Ben Yürekliyim.
Yüreğimin Karşılığında YÜREK İsterim...!!
serjiii isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 26-02-2009, 23:04   #17 (tekli aç) (permalink)
Tutuklu Üye

deathswhisper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 165504
REP Puanı : 25
REP Seviyesi : deathswhisper is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 12
16 Mesajina 19 Tesekkür Aldi

Alıntı:
Turbey_01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Usta dediklerine harfi harfine katılıyorum , Sonuçta Türkçemizi Dünyaya duyuruyor, Yurt dışında Türkçe dersleri görülüyor ,

Işık dersaneleride her sene sayısız birinciler çıkıyor öss de. Bu yönlerine bakarak , İyi bir amaca hizmet ediyor diyorum.
bir ışıktır ampüldür tutturmuşsunuz ha

ışığın bol olsun star ışığı mı bu

deathswhisper isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-02-2009, 12:40   #18 (tekli aç) (permalink)
Paylaşımcı Üye

Ruh Halim:

senin göremiyeceğin bir ışık anlamazsın sen

HeR LaFa VeRİCek CeVaBıM VaRDıR;FaKaT BİR LaFa BaKaRıM LaF Mı Die...BİRDe SÖYLİYeNe BaKaRıM aDaM Mı Die
Alt 27-02-2009, 23:13   #19 (tekli aç) (permalink)
Tutuklu Üye

deathswhisper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 165504
REP Puanı : 25
REP Seviyesi : deathswhisper is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 12
16 Mesajina 19 Tesekkür Aldi

Alıntı:
kahhar_atila´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
senin göremiyeceğin bir ışık anlamazsın sen
şu derin bilgi haznenden biraz anlatsan bu ışık evlerini,fetoyu,şeyh saiti,saidi kürdiyi ve bunların bugünkü torunlarını..bende görsem şu ışığı kahhar ağabey

deathswhisper isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-02-2009, 23:19   #20 (tekli aç) (permalink)
Paylaşımcı Üye

Ruh Halim:

Alıntı:
şu derin bilgi haznenden biraz anlatsan bu ışık evlerini,fetoyu,şeyh saiti,saidi kürdiyi ve bunların bugünkü torunlarını..bende görsem şu ışığı kahhar ağabey
bak arkadaşım fetullah gülene lütfen feto deme adama saygon yoksa adam okadar dinine bağlı inançlı ona saygın olsun bari sanırım açıklama yapıldı gerilimi yükseltecek sözler yazmayın diye ve kaç günden beri hep böle sözler yazılıor gerilimi yükseltecek kırıcı sözler yasmak istemiyorum nede olsa daha yeniyim burda lütfen adamın youtubede anlatan sanatçılar var barış manço cem karaca m.ali birand yani o bile iyi söler sölemiş daha niceleri o videoları izle anlarsın

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Stil