Hayırsızlarboard-Hayırlara Vesile Olsun

Geri git   Hayırsızlarboard-Hayırlara Vesile Olsun > ..::MedyaLoji-Haber-Siyaset::.. > Anketler

Hayırsızlarboard'a hoşgeldiniz. Boardumuzdan Daha fazla yararlanmak için Buraya Tıklayınız. Forumumuza Üyeyseniz ve Giriş yapamıyorsanız Lütfen Buraya Tıklayınız..Mailinizle ilgili probleminiz varsa bizimle iletişime geçmek için Lütfen Buraya tıklayınız.

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Kurallar Etiketler Arama

Anketler aktüel,siyasi,ekonomik,guncel konularla ilgili anketlerimizin oldugu bölümümüz..

Anketimiz: hamas?
terör örgütü 8 29,63%
filistin için kurtuluş 12 44,44%
siyasi bir oluşum 10 37,04%
fikrim yok 1 3,70%
diğer.... 1 3,70%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-02-2009, 13:18   #11 (tekli aç) (permalink)
Vip Üye

elvin1976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 65458
Ruh Halim:
Rep Gücü: 23
REP Puanı : 198
REP Seviyesi : elvin1976 has a spectacular aura aboutelvin1976 has a spectacular aura about
Teşekkür Sayısı: 83
60 Mesajina 106 Tesekkür Aldi

Alıntı:
HAckonya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz yalniz Israil gibi Coluk Cocuk Kadini yani masumlari öldürümedik hicbir zaman icin, aradaki fark bu olsa gerek.

iyide biz öldürmüyoruz zaten pkk öldürüyor , apoya boşuna bebek katili denilmiyor , hamasda masum insanları öldürüyor . o zaman pkk ya da terör örgütü demiyelim , hamasta daha bebekken çocukları terörist olarak yetiştiriyor canlı bomba yapıyor , ben haksızlar demiyorum , ülkelerini savunmaya çalışıyorlar ama yöntemler farklı olabilir .

Dokunduğun El Yalan
Sakındığın Gül Yalan
Sel Akar Umulur Geriye Kalan
Yaralı Yaralı Yaralı Kalbim
elvin1976 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 05-02-2009, 14:16   #12 (tekli aç) (permalink)
Amatör Şairlerin Mekanı..

serjiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 763
Rep Gücü: 15
REP Puanı : 1980
REP Seviyesi : serjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant future
Teşekkür Sayısı: 24
128 Mesajina 170 Tesekkür Aldi

Hamasa kim haklı diyorsa pkkyada haklı demeli ikisininde niyeti ortada

Gitmesini Bilene HEDEFİM.
Değerimi Bilene SEDEF.
Yaşamasını Bilene HAYAT.
Sevmesini Bilene YÜREK.
Yüreğini Sunmasını bilene KIYMET.
Savaşmasını Bilene ZAFER´im.Ben Yürekliyim.
Yüreğimin Karşılığında YÜREK İsterim...!!
serjiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-02-2009, 00:30   #13 (tekli aç) (permalink)
Vip Üye

zülal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 129606
Rep Gücü: 31
REP Puanı : 918
REP Seviyesi : zülal is a splendid one to beholdzülal is a splendid one to beholdzülal is a splendid one to beholdzülal is a splendid one to beholdzülal is a splendid one to beholdzülal is a splendid one to beholdzülal is a splendid one to beholdzülal is a splendid one to behold
Teşekkür Sayısı: 599
418 Mesajina 819 Tesekkür Aldi

Hamas kesinlikle terör örgütü değildir.

Ben onları zamanın Kuvayi Milliyecilerine benzetiyorum. O cihetten bakarsak, PKK ile asla ve asla kıyaslanamayacaklarını daha iyi anlarız.

Hamas bölmeye çalışmıyor, haksız yere toprak almaya çalışmıyor, varolmayan hayali bayraklar üretmiyor.

Hakkı olanı savunuyor. Kimsenin destek çıkmadığı halkını koruyan ve bu uğurda gerekirse yok olmayı göze almış mücahitler topluluğu.

Sonradan siyasi oluşum olarak da başa geldi ama önceliği Filistin'in kurtuluşudur.

İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız.

Esas hüküm Yüce Allah'a aittir. O, bir kulunu severse,
bütün alem ona düşman olsa ne olur?

Alleen God kan over mij oordelen.
zülal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-02-2009, 11:07   #14 (tekli aç) (permalink)
• Co - Admin •

tosunpasa_mx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 285
Ruh Halim:
Rep Gücü: 43
REP Puanı : 98
REP Seviyesi : tosunpasa_mx will become famous soon enough
Teşekkür Sayısı: 19
84 Mesajina 95 Tesekkür Aldi

Alıntı:
serjiii´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hamasa kim haklı diyorsa pkkyada haklı demeli ikisininde niyeti ortada

Serjiii laflarına dikkat etmelisin. Senin hamasa terör örgütü demen benimde dememi gerektirmez.

Kendi görüşünü bana benimsetemezsin.

Pkk ile karıştırmayın haması. Siz israilin niyetini görmezden geliyorsanız diyecek birşey yoktur zaten.

Diyelim ki terör örgütü diyelim ki pkk nın filistin versiyonu.Hamas %65 oyla gazze şeridinin başına geçmiştir. Siz bunu niye göz ardı ediyorsunuz ?

Bugün türkiyenin başına %65 ile dtp de geçse ona saygı göstermek zorundasınız.

İçeriği görebilmek için Uye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak için Lütfen Tıklayınız.

tosunpasa_mx isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-02-2009, 17:09   #15 (tekli aç) (permalink)
Vip Üye

Aristo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 5
Ruh Halim:
Rep Gücü: 144
REP Puanı : 121
REP Seviyesi : Aristo will become famous soon enoughAristo will become famous soon enough
Teşekkür Sayısı: 10
155 Mesajina 187 Tesekkür Aldi

Alıntı:
tosunpasa_mx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Serjiii laflarına dikkat etmelisin. Senin hamasa terör örgütü demen benimde dememi gerektirmez.

Pkk ile karıştırmayın haması. Siz israilin niyetini görmezden geliyorsanız diyecek birşey yoktur zaten.

Diyelim ki terör örgütü diyelim ki pkk nın filistin versiyonu.Hamas %65 oyla gazze şeridinin başına geçmiştir. Siz bunu niye göz ardı ediyorsunuz ?

Bence de HAMAS terör örgutu degil... Ki Israil gibi bir ulkeye karsi da terör hem farzdir hem vaciptir... Sen geleceksin dunyanin orasindan burasindan tasinan yahudilerle Filistin`in ortasina korsan bir devlet dikip, sonra filistinlileri yerinden yurdundan edip yarim yuzyil boyunca sinek gibi öldureceksin ve sehirlerini, kasabalarini, köylerini kimi zaman bombalarla, kimi zaman grayderlerle haritadan sileceksin ve kimse ses cikarmayacak! Filistinler mesru bir direnis icindedirler ve kendilerine kalan son bölgeleri savunmak icin ne yaparlarsa yapsinlar haklidirlar. Tabi burda siviller yahudide olsa hedef disi tutulmalidir diye bir not dusmek lazim... Ayrica filistinliler icinde önemli bir miktarda hiristiyanin bulundugunu da eklemek isterim... Bir zamanlar Israil`e karsi sadece Filistin degil, dunyanin dört bir yaninda eylem yapmis ve FKÖ catisi icinde bulunan örgutler vardir. Mesela adini eylemlerle dunyaya duyuran Filistin Halk Kurtulus Cephesi, Demokratik Cephe ve daba baska örgutlerin liderleri filistinli hiristiyanlardir.

PKK ile HAMAS`in esdeger tutulmasinda ise aklima su geldi mesela. HAMAS %60 oy aldi. PKK`nin siyasi kanadi olan DTP`de Guneydogu`da bircok yerde %70`e varan oy aldi. Belki bu secimlerde tum Guneydogu toplaminda %60 kusur oy alacak...

Bu da ayrica dusunulmesi gereken bir konu.

Aristo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-02-2009, 17:24   #16 (tekli aç) (permalink)
Amatör Şairlerin Mekanı..

serjiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 763
Rep Gücü: 15
REP Puanı : 1980
REP Seviyesi : serjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant futureserjiii has a brilliant future
Teşekkür Sayısı: 24
128 Mesajina 170 Tesekkür Aldi

Alıntı:
tosunpasa_mx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kimseye görüşümü benimsetmek gibi bir düşünceye sahip değilim merak etmeyin.Ayrıca pkk'lılar mecliste.Yani o zaman sizin düşüncenize göre Onlara da saygı duymak zorundayız öyle mi?Herkesin düşüncesi kendinedir.Ben Hamas ile pkk aynı görevi yürütüyor diyorum.Tek farkı Filistinliler hamastan meded umup başa getirmeleri.Ama bunun bedelini yine filistinliler ödemekte.Yani İsrail Filistini haması yok etmek için vuruyor.Hamas'ta İsraiL'i güç göstermek için.Yani kısasa kısas.İsrail tamam toplama insanlarla ülke kuruyor tamam ama Hamas'ın bombalarıyla İsraildeki sivillerde ölüyor.Buna nneden kimse birşey demiyor?

Gitmesini Bilene HEDEFİM.
Değerimi Bilene SEDEF.
Yaşamasını Bilene HAYAT.
Sevmesini Bilene YÜREK.
Yüreğini Sunmasını bilene KIYMET.
Savaşmasını Bilene ZAFER´im.Ben Yürekliyim.
Yüreğimin Karşılığında YÜREK İsterim...!!
serjiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2009, 20:51   #17 (tekli aç) (permalink)
• Co - Admin •

tosunpasa_mx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 285
Ruh Halim:
Rep Gücü: 43
REP Puanı : 98
REP Seviyesi : tosunpasa_mx will become famous soon enough
Teşekkür Sayısı: 19
84 Mesajina 95 Tesekkür Aldi

Serjii israil haması yok etmek için vuruyor diyorsun ve kendin buna inanıyormusun ?

Bu bizim pkk yı yok etmek için tüm güneydoğuyu kurşuna dizmemiz anlamına geliyor biliyor musun ? Dtplilerin Türkiye bütünlüğüne aykırı davranışları olmadıgı müddetçe kararlarına ve oylarına saygı göstermek durumundasın tabikide. Milliyetçilik ilkesine aykırı davranışlara bende karşıyım ama ben burda kalkıp showman tavırlar içinde ırkçılık yapcak da bir insan değilim.

@aristo ustam FKÖ nün satılmış oldugu zaten ortada. Yahudilerden emir alan kesim çok açık.

Ama kalkıpta dtp ile hamas bir tutulmaz.Biri ülke içinde huzursuzluktan başka birşey cıkarmayan pkk ile kendi toprakları ülke işgalinde olan bir örgütün faaliyetlerini ve aldıgı seçim yüzdesini karşılaştırman çok garibime gitti..

tosunpasa_mx isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2009, 23:43   #18 (tekli aç) (permalink)
Vip Üye

Aristo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 5
Ruh Halim:
Rep Gücü: 144
REP Puanı : 121
REP Seviyesi : Aristo will become famous soon enoughAristo will become famous soon enough
Teşekkür Sayısı: 10
155 Mesajina 187 Tesekkür Aldi

Alıntı:
@aristo ustam FKÖ nün satılmış oldugu zaten ortada. Yahudilerden emir alan kesim çok açık.

Ama kalkıpta dtp ile hamas bir tutulmaz.Biri ülke içinde huzursuzluktan başka birşey cıkarmayan pkk ile kendi toprakları ülke işgalinde olan bir örgütün faaliyetlerini ve aldıgı seçim yüzdesini karşılaştırman çok garibime gitti..
Ilk önce sunu söyleyim DTP ile HAMAS`i bir tutmadim. Tutmam da zaten. Ama potansiyelleri anlaminda bir doru isareti cakmak istedim...

FKÖ ise ne kadar satilmis veya satilmamistir? Ayrica HAMAS`nin ne kadar satilmis veya satilmamis oldugu da tartisilir... FKÖ, Israil isgalinden bu yana son yillara kadar Filistin davasini silahlariyla, canlarini vererek savunmus ve o davanin bir dunya davasi haline dönusmesini saglayan tek örguttur. Ayrica FKÖ sadece uzun yillar icinde Yaer Arafat`in El Fetih`inden Gepge Habbash`in Halk Cephesi`ne kadar cok genis bir yelpazti temsil eden bir örgut...

FKÖ neden satilmis olsun? Yarim yuz yildir Filistin davasini hem siyasi hem de silahla savunan bir örgut satilmis bir örgut olamaz. Yanlislari elbette vardir... Ama FKÖ olmasaydi eminim bugun tum Filistin topraklari isgal altinda olacakti.

HAMAS`in kurulus surecine bakarsak, bu sureci bizzat Israil`in hazirlamis oldugunu gayet iyi anlayabiliriz. FKÖ en sonunda Israil`i devlet olarak tanimisti. Öyle mi? Öyle... Ama HAMAS`in siyaset sahnesine atilma surecinde FKÖ ve Yaser Arafat resmen esir alinmistir. Bircok kilit FKÖ yöneticisi Israil tarafindan öldurulmus, hapsedilmis ve FKÖ baskani Arafat Israil`i tanimis olmasina ragmen son yillarini bile dunyadan izole edilmis bir esir gibi yasarken Israil, FKÖ`yu parangaya vurup, HAMAS`in kurulmasi ve halk icinde guclenmesi icin onlara dikensiz bir gul bahcesi sundu. Ve HAMAS`in bu gucu ve sacmasapan eylemleri bugun Israil`e Filistinlileri katletme, onlari Misir ve Urdun`e surerek genisleme politikalarini hayata gecirme olanagi veriyor.

Aristo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-02-2009, 10:50   #19 (tekli aç) (permalink)
Üye

KALELİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 16725
Rep Gücü: 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi : KALELİ
Teşekkür Sayısı: 4
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi

Olaya insani boyuttan bakıldığında herkesin filistin ve hamasın yanında yer almalıdır.Hamasın nasıl bir ideoljik bir görüşü olduğunu bilmiyorum ve iran gibi ehli sünnet dışında bir sapık inanışamı sahip onuda bilmiyorum şayet böyleyse benim için hiç bir değer ifade etmiyor inanç olarak .
İnsani açıdan ülkesini savunan kahramanlar olarak görüyorum.

KALELİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-02-2009, 19:10   #20 (tekli aç) (permalink)
Tutuklu Üye

deathswhisper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 165504
Rep Gücü: 0
REP Puanı : 25
REP Seviyesi : deathswhisper is on a distinguished road
Teşekkür Sayısı: 12
16 Mesajina 19 Tesekkür Aldi

hamas ülkesini savunan bir oluşum mudur yoksa bunu dini kullanarak onlara yaptıran senaristler mi var?asıl soru bu.bir de tarihi incelersek israil oraya nasıl kuruldu o toprakları onlara kim sattı?herne olursa olsun israilin yaptıkları tabiki doğru değil ama hamas da kendine kalkan olarak çocukları kullanmasın..

deathswhisper isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Stil