![]() | |
| |||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Kurallar | Etiketler | Arama | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Amatör Siir Yarisma Odasi Amatör şairlerimizin şiirleri, yarışma odası.. En güzel şiiri seciyoruz |
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (tekli aç) (permalink) | |||||
![]() ![]() ![]() User ID: 87654 Üyelik tarihi: Aug 2007 Mesajlar: 2.408
Ruh Halim: Rep Gücü: 20 REP Puanı : 163 REP Seviyesi : ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 236
94 Mesajina 117 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ yürürsün kimi zaman geceleri, alır içine karanlık göstermez bir daha gündüzleri. tüm yıkılmışlığımla yollardayım, geliyorum sana, iyileştir ruhumdaki çizikleri... | |||||
| | |
| |
| | #22 (tekli aç) (permalink) | ||||||
![]() ![]() User ID: 5965 Üyelik tarihi: Feb 2006 Mesajlar: 11.950
Ruh Halim: Rep Gücü: 85 REP Puanı : 166 REP Seviyesi : ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 41
150 Mesajina 187 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ | ||||||
| | |
| | #23 (tekli aç) (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() User ID: 87654 Üyelik tarihi: Aug 2007 Mesajlar: 2.408
Ruh Halim: Rep Gücü: 20 REP Puanı : 163 REP Seviyesi : ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 236
94 Mesajina 117 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ yürürsün kimi zaman geceleri, alır içine karanlık göstermez bir daha gündüzleri. tüm yıkılmışlığımla yollardayım, geliyorum sana, iyileştir ruhumdaki çizikleri... | ||||
| | |
| | #24 (tekli aç) (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 763 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 25.612 Rep Gücü: 15 REP Puanı : 1980 REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 23
127 Mesajina 169 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ BEN KİM MİYİM ? Duymasını Bilene SES. Çekmesini Bilene NEFES. Gitmesini Bilene HEDEFİM. Değerimi Bilene SEDEF. Yaşamasını Bilene HAYAT. Sevmesini Bilene YÜREK. Yüreğini Sunmasını bilene KIYMET. Savaşmasını Bilene ZAFER´im.Ben Yürekliyim. Yüreğimin Karşılığında YÜREK İsterim...!! | ||||
| | |
| | #25 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 15767 Üyelik tarihi: Nov 2006 Mesajlar: 338 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
|
| ||||
| | |
| | #26 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 30213 Üyelik tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 322 Rep Gücü: 6 REP Puanı : 15 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
7 Mesajina 9 Tesekkür Aldi
|
| ||||
| | |
| | #27 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 123385 Üyelik tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 8 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 0 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ Yavaş yavaş ölürüm… Susarım… Gidişindeki terk edilmiş ruhların kara manastırlarında Gelmeyişindeki acının asil sızısında Kaybolur, O gizli suskunluklarım ardından Kanlı karanlığımın seni yok edişine İçin için ağlarım… Ağlarım… Yavaş yavaş ölürüm… Susarım… ...::BLOoDy SaİnTs::... | ||||
| | |
| | #28 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 126679 Üyelik tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 2 Rep Gücü: 0 REP Puanı : 10 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 1
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
|
| ||||
| | |
| | #29 (tekli aç) (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 763 Üyelik tarihi: Oct 2005 Mesajlar: 25.612 Rep Gücü: 15 REP Puanı : 1980 REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 23
127 Mesajina 169 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ BEN KİM MİYİM ? Duymasını Bilene SES. Çekmesini Bilene NEFES. Gitmesini Bilene HEDEFİM. Değerimi Bilene SEDEF. Yaşamasını Bilene HAYAT. Sevmesini Bilene YÜREK. Yüreğini Sunmasını bilene KIYMET. Savaşmasını Bilene ZAFER´im.Ben Yürekliyim. Yüreğimin Karşılığında YÜREK İsterim...!! | ||||
| | |
| | #30 (tekli aç) (permalink) | ||||
| User ID: 127062 Üyelik tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 37 Rep Gücü: 3 REP Puanı : 10 REP Seviyesi : ![]() Teşekkür Sayısı: 7
4 Mesajina 4 Tesekkür Aldi
|
___________________________________ ^^^^уσккι gü¢üм вєℓкι ∂єνℓєя üℓкєѕιη∂є вü¢üяüм ѕєѕѕιzℓιğιηℓє gєℓιя нüzηüм уσкℓυğυη∂α göмüℓü öℓüуüм^^^^ | ||||
| | |
|
| Tags: neden, siir, yazariz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |